If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тая от 2200 Евро я знам от люлин е и я караше няква мацка ама според мене е невъзможно да е такива пари трябва някои да се обади да види за какво става въпрос
Колега в тоя форум е ясно какво ще ти кажем...
Колата не е практична, но на дизайн, на вървене е издокарана много. Чувството когато я караш е близко до момента преди изпразването. Тази кола се купува със сърце и така ти ляга на сърцето, че ще има моменти в който времето ще е спряло и ще сте само ти и тя...
Ако имаш възможност си купи турбо мотора, после едно чипче и си пръф
да не пиша друга тема...и аз съм пред дилемата дали да не сменя поредната си алфа с едно GTV...но искам да е поне 2001-2002 година
та въпроса ми е новия фейс (външен) го слагат след 2003 година....за да се сложи на кола от преди това пак ли се сменя всичко както при 156-ците - капак,калници,радиатори,греди,решетки,фарове и т.н. или е само капак и броня
с други думи... ако някой реши да го прави значи ли че преди това е имал срещи с третия вид или просто е решил да си смени физиономията
да не пиша друга тема...и аз съм пред дилемата дали да не сменя поредната си алфа с едно GTV...но искам да е поне 2001-2002 година
та въпроса ми е новия фейс (външен) го слагат след 2003 година....за да се сложи на кола от преди това пак ли се сменя всичко както при 156-ците - капак,калници,радиатори,греди,решетки,фарове и т.н. или е само капак и броня
с други думи... ако някой реши да го прави значи ли че преди това е имал срещи с третия вид или просто е решил да си смени физиономията
Здравейте колеги, относно въпросите за двете GTV-та мога да ви дам информация относно второто, това което е на 6800лв. Та аз преди да си взема моята, ходих да я гледам тази, беше на 8500лв. и е просто в окаяно състояние. Външния и вид е добър, с драскотини по броните, вътре също е запазена, но иначе е МНОГО зле. Двигателя не се знае кога е обслужван за последно, трака, прекъсва и най-важното - НЕ ВЪРВИ!!! Окачването е просто тоталка, трябва да се сменя кажи речи всичко по него. Това е което мога да ви кажа, а ако някой толкова мн иска такава кола, то вижте http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=33022
Това е моята, но няма как, в темата ще прочетете сами, а цената не е крайна
Alfa Romeo 156 2.0Т.S
Lancia Libra 1.9JTD - EX
Alfa Romeo GTV V6 TURBO - EX
Comment